Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #18121
    Ralph Spracklin
    CVRS Member

    Deletions from Forum
    This particular “ForumTopic” “Show & Tell” is the one that has given me the most grief, so I will Post my problem here.
    Two days ago i made a Post under ‘Show an Tell’ as to the “Dangers of Electricity in the Home”. Upon checking in on that post, I find it has been deleted and flagged as “Spam” ???? This is the fourth time, in the past few days, that I have run into such (and other problems regarding deletions). Twice when complete articles of mine were deleted, and another time when photos posted just disappeared.
    I’m for now assuming that these incidents came about due to flaws in the software. The last three deletions were related to a post by Lee Whitehead re Pushbuttons and Bezel for a Westinghouse Radio, (Model 837 I think.)
    What is strange, is that the latest deletion, still appeared in “Recent Activity”. And Pics were totally deleted. I got around the Pic problem and the content of the Post, by reposting

    Just thought that you should be made aware of these happenings.

    Regards

    Ralph

    #18147
    Gerry O’Hara
    Keymaster

    Hi Ralph,

    You should have received an email from Les, one of our webmasters regarding your problems. There is something odd happening with the Forum software that we are trying to resolve – I realized this when some of my recent posts when signed in as a member failed to appear and I was notified they are ‘pending moderation’, likely due to a web link (a YouTube video to a radio collection) that I had included in the post. Hopefully these issues can be resolved soon.

    Gerry

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.